Удар по багатоповерхівці у Кривому Розі: рятувальники завершили пошукову операцію


Удар по багатоповерхівці у Кривому Розі: рятувальники завершили пошукову операцію

Фото: Російський удар по Кривому Рогу (Telegram Сергія Лисака) Автор: RBC.UA

У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальну операцію після російського удару по багатоповерхівці, в результаті якого загинули троє людей. Кількість постраждалих уточнюється. Врятовано дев’ятьох мешканців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

“Надзвичайники обстежили всі квартири понівечених будинків. Врятували дев’ятьох тамтешніх мешканців”, – написав Лисенко.

Розгорнуті кілька пунктів незламності. З людьми, які стали свідками ворожої атаки, працюють психологи. По допомогу до них вже звернулися понад 30 містян.

Сьогодні ввечері російські окупанти завдали удару по багатоповерхівці в Кривому Розі. Повідомлялося про 38 поранених, серед яких є діти, та трьох загиблих.

Керівник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що росіяни також вдарили ракетою по даху багатоповерхівки у Металургійному районі міста. Штаб допомоги розгорнули за адресою – “Народний дім”, вулиця Криворіжсталі 52.

Всі подробиці російського удару по місту можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.

Ми також писали, що український президент Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл та показав відео наслідків. Він заявив, що Україна завдаватиме російським окупантам втрат у відповідь на сьогоднішній обстріл.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *