Як популярний блогер виїжджає за кордон під час війни

Олександр Волошин розповідає, що кожен чоловік призовного віку може виїхати з України за вагомої причини.
Олександр Волошин розповідає, що кожен чоловік призовного віку може виїхати з України за вагомої причини. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Відомий український блогер та підприємець Олександр Волошин відкрито розповів про те, як йому вдається перетинати кордон під час війни. При спілкуванні з прихильниками в Instagram Волошина запитали, як саме він виїжджає за кордон, зважаючи на те, що для більшості чоловіків призовного віку це неможливо, пише FBC.

Олександр Волошин пояснив, що кожен чоловік призовного віку може виїхати з України, якщо має вагому причину. У своєму випадку він виконує волонтерську діяльність, привозячи благодійну допомогу, яку декларує на кордоні.

Чому не можна? Якщо ви завозили допомогу і декларували її, робите «шлях» і виїжджаєте за кордон. Але один важливий момент — потрібно повернутися,

зазначив блогер.
Олександр Волошин пояснює, як йому вдається перетинати кордон під час війни.
Олександр Волошин пояснює, як йому вдається перетинати кордон під час війни. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Блогер також наголосив на важливості повернення до України після виконання волонтерської місії. Зазначимо, що знаменитість активно підтримує ЗСУ власними донатами та зборами коштів.

Таким чином, Олександр Волошин ділиться своїм досвідом і показує, що навіть під час війни можливо продовжувати активну громадську та волонтерську діяльність, подорожуючи і дотримуючись при цьому встановлених правил.

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *