У Бучі підлітка збив потяг: деталі травмування на залізниці

14-річного мешканця Бучі терміново госпіталізували з травмою голови
14-річного мешканця Бучі терміново госпіталізували з травмою голови після зіткнення з потягом. Фото: ПОЛІЦІЯ КИЇВЩИНИ

25 червня, близько 21:30, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що електропоїзд, рухаючись поблизу міста Буча, травмував людину, пише FBC.

На місце події одразу прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції та слідчий. Як попередньо встановили правоохоронці, о 21:00 електропотяг прямував у напрямку станції Тетерів. За попередніми даними, під час руху, 57-річний машиніст помітив, що на колії сидить людина. Він подав звуковий сигнал і застосував екстрене гальмування, та, на жаль, уникнути наїзду не вдалося.

Потерпілим виявився 14-річний мешканець Бучі. Хлопець перебував у свідомості, коли прибула допомога. Медики швидкої допомоги терміново доставили його з травмою голови до Київської обласної дитячої лікарні.

Правоохоронці наразі розслідують обставини цього інциденту, намагаючись з’ясувати, чому підліток знаходився на колії і чи були які-небудь свідки події. Поліція закликає громадян бути уважними й обережними поблизу залізниць, щоб уникнути подібних трагедій у майбутньому.

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *