Росія атакує “Шахедами”: вибухи пролунали у п’яти регіонах


Росія атакує "Шахедами": вибухи пролунали у п’яти регіонах

Ілюстративне фото (РБК-Україна, Віталій Носач) Автор: Вадим Ребрина

В ніч проти 20 вересня повітряну тривогу було оголошено майже по всій території України. Росія масовано атакувала ударними БПЛА, працювали сили протиповітряної оборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Суспільне і мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Росія розпочала свою атаку ударними БПЛА пізно ввечері 19 вересня. Поступово повітряна тривога поширилася майже на всю територію України.

Вибухи чули у передмісті Дніпра, у Запоріжжі, у Хмельницькій області та в Івано-Франківську, де, за словами мера, працювали засоби ППО.

Раніше повідомлялося про роботу ППО у Київській області.

19 вересня Російська Федерація завдала удару по місту Суми. Росіяни поцілили пансіонат для людей похилого віку. Одна людина загинула і 13 отримали травми різного ступеня тяжкості. На місці подій розгорнуто штаб ліквідації наслідків авіаційного удару ворога. Пацієнти пансіонату евакуйовано у спеціально підготовлені для них місця, де створено всі необхідні умови. Людям надається медична і психологічна допомога.

За даними президента Володимира Зеленського, російські окупанти з початку доби застосували для ударів по Україні майже 90 керованих авіабомб. “Обов’язково відповімо російській армії на цей терор. Відчутно відповімо”, – заявив Зеленський.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *