Новий “рекорд”. Зеленський розповів, скільки авіаударів завдала РФ по Україні за 7 днів


Новий "рекорд". Зеленський розповів, скільки авіаударів завдала РФ по Україні за 7 днів

Фото: президент України Володимир Зеленський (Getty Images) Автор: Наталія Гурковська

За тиждень РФ побила антирекорд, застосувавши по Україні понад 1100 КАБів. Також окупанти запустили близько 20 ракет і понад 560 дронів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram президента України Володимира Зеленського.

“Росія не зупиняється у своєму терорі проти України. Щоденна агресія проти наших людей, наших міст і сіл. Удари різними типами зброї. Понад 1100 керованих авіаційних бомб, більше 560 ударних дронів та близько 20 ракет різного типу застосували окупанти за цей тиждень проти нашої держави”, – розповів він.

Президент подякував всім, хто щодня і щоночі працюють для захисту українців від російських ударів, які надають допомогу й завжди на захисті життя.

“Ми посилено працюємо з партнерами, щоб зупинити ворога, щоб зміцнити Україну й дати максимум захисту нашому народу, щоб цей терор росіян був неможливим”, – зазначив Зеленський.

Атаки РФ по Україні

Російські війська постійно влаштовують масштабні обстріли по Україні. У своїх ударах вони використовують дрони, ракети та авіабомби.

Зазначимо, що 1100 авіабомб – це антирекорд окупантів. Для порівняння, тиждень тому РФ застосувала по Україні близько 800 КАБів та понад 500 дронів. Також окупанти запустили понад 20 ракет.

Додамо, що в ніч проти 27 жовтня окупанти запустили по Україні 80 безпілотників з Курська, Орла та Приморсько-Ахтарська. Найбільше їх ППО збила в Одеській та Київській областях. Загалом вдалося “приземлити” 41 російський БПЛА.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *