Чи здатні дрони Magura нанести ураження Кримському мосту: відповідь ГУР


Чи здатні дрони Magura нанести ураження Кримському мосту: відповідь ГУР

Фото: удар днором Magura по Кримському мосту (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Ярослава Борзова

Якщо дрони Magura й будуть використовуватись з метою знищення Кримського мосту, то таке застосування буде здійснюватись у комплексі з іншими типами озброєння.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

“Якщо суто гіпотетично зробити припущення, що така задача буде стояти, то тут можна сказати, що у будь-якому разі це буде комплексне рішення, і тут застосування якогось одного виду озброєння, скоріш за все, не буде передбачатись”, – зазначив Єрін.

За словами представника ГУР, для пошкодження або знищення Кримського мосту використовуватимуть щось більш глобальне, із застосуванням декількох видів озброєння. Також він зауважив, що наразі роботи ведуться в усіх напрямках.

“Поки що якихось конкретних параметрів чи можливостей, якими планується наділити даний безпілотник, про них казати не будемо. Робота ведеться інтенсивно, і я думаю, що результати будуть обов’язково”, – додав Єрін.

Дрони Magura

Нагадаємо, згідно із дослідженнями, дрон Magura V5 знищив найбільше кораблів РФ під час війни.

Раніше в ГУР МОУ розповіли, що під час вибору цілі для дронів Magura розглядають будь-які об’єкти у радіусі 800 кілометрів.

Крім того, в ГУР підтвердили, що на цих морських дронах було встановлено ракети Р-73, які вже довели свою ефективність. Зокрема, вони позбавили росіян домінування у Чорному морі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *