У Зеленського заявили, в який момент почнеться Третя світова

У Зеленського заявили, в який момент почнеться Третя світова

Подоляк заявив, що домовитися з РФ не вдасться / колаж УНІАН, фото 56 бригада, скріншот

В Офісі президента України висловилися про те, в який момент почнеться Третя світова війна.

Як зазначив радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв’ю 24 каналу, сьогодні вже очевидно, що війна в Україні – це глобалізований конфлікт альянсів про правила глобальної поведінки:

“Тому ці концепції, мовляв, “віддайте Росії територію і на цьому все закінчиться” треба закінчувати. Тому що це тільки почнеться. Коли ви підпишете це – “давайте віддамо їм території і після цього буде стійкий мир у Східній Європі”, – у цей момент і почнеться Третя світова в повному розумінні цього слова”.

Відео дня

За словами Подоляка, подібні концепції – це стимулювання і масштабування агресії.

“Треба переходити до простих висновків. Домовитися не вдасться. Ескалація триватиме, поки Росія не буде покарана. Росію можна змусити програти цю війну, як і інші режими, як-от, наприклад, північнокорейський, щоб там усвідомили, що не буде ніякої “парасольки” під виглядом Росії”, – резюмував радник глави ОП.

Третя світова війна – інші думки

Нагадаємо, військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Петро Черник заявляв, що Третя світова війна вже почалася: “Хочемо ми цього чи не хочемо. Ялтинська система міжнародних відносин зруйнована в нуль. То хіба п’ята система намалюється по-іншому, крім великого світового протиборства?”.

Сходознавець Михайло Якубович зазначав, що ніхто у світі морально не готовий до Третьої світової війни і не планує “запускати ракети”.

www.unian.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *