Компанія, якій належить сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні

Сервіс зареєстрували як постачальника електронних послуг.

Компанія, якій належить сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні

Pornhub

Компанія, якій належить сервіс PornHub, врешті зареєструвалася платником ПДВ, як постачальник електронних послуг.

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

“Дякую PornHub за повагу до наших податкових законів! Компанія, якій належить сервіс PornHub, врешті зареєструвалася платником ПДВ, як постачальник електронних послуг”, – написав Гетманцев у телеграмі.

Він додав, що компанія приєналася до сервісу Only Fans, який вже поповнив бюджет України на $0,7 млн за I квартал. 

Гетманцев зазначив, що найбільші платники ПДВ з цифрових послуг задекларували та сплатили понад 2 млрд гривень ще до настання граничного строку. Йдеться про: 

  • Google 
  • Apple 
  • META platforms 
  • Valve corporation 

 “Загалом можна відмітити векторну позитивну динаміку: великі міжнародні цифрові компанії знаходять український ринок економічно привабливим; зростає чесна конкуренція на ринку цифрових послуг;  відповідальний бізнес працює на укріплення Української економіки та Держави”, – зазначив політик. 

У грудні минулого року Державна податкова служба України оштрафувала за несплату податків “на Google”компанію-власника сайту обміну та перегляду порнографічних відеороликів Pornhub. Сума штрафу склала більш як 5000 доларів. Повідомлення про штраф податкова надіслала компанії та до Агенства доходу Канади.

lb.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *