Зеленський зустрівся з Шольцом у Нью-Йорку


Зеленський зустрівся з Шольцом у Нью-Йорку

Архівне фото: Володимир Зеленський та Олаф Шольц (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Наталія Кава

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Зустріч відбулась 23 вересня у Нью-Йорку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Укрінформ.

За даними ЗМІ, їх зустріч відбулась у Постійному представництві України при ООН. Що саме вони обговорювали під час зустрічі – не відомо.

Нагадаємо, про те, що Зеленський та Шольц сьогоднв зустрінуться стало відомо ще минулого тижня. Наразі Зеленський перебуває у Сполучених Штатах Америки, де має представити свій план перемоги президенту США Джо Байдену, а також Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

План перемоги Зеленського

Президент Володимир Зеленський кілька тижнів тому оголосив про підготовку плану перемоги у війні. За його словами, план готовий, і наступним кроком буде його реалізація.

Деталі плану ще не розкриті, але Зеленський назвав його “зрозумілим” і “відвертим”. Документ спочатку буде представлено президенту США Джо Байдену, оскільки він тісно пов’язаний із підтримкою США

Під час візиту до США Зеленський планує акцентувати увагу на запрошенні України до НАТО та на необхідності зобов’язань партнерів щодо постійних поставок зброї в рамках плану перемоги.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *