Зеленський відреагував на бої на Покровському напрямку та пообіцяв “нові кроки”


Зеленський відреагував на бої на Покровському напрямку та пообіцяв "нові кроки"

Фото: Володимир Зеленський, президент України (Getty Images) Автор: Дмитро Левицький

Покровський напрямок є найважчим з усіх на лінії фронту сьогодні. Проте Україна працює над тим, щоб військові мали достатньо необхідного для оборони.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

“Покровський напрямок, Донеччина. Там майже щодня незмінно найважче по фронту. Найбільший тиск окупанта. Щодня – найбільша кількість боїв. Лише за вчора понад 40 атак, сьогодні, на цей час, уже більш як 20. Кожен наш воїн, хто саме там знищує ворога, кожен наш солдат і командир, які роблять усе, щоб втримати наші позиції та допомогти воїнам на позиціях поруч, – усім вам особлива вдячність”, – сказав глава держав.

Зеленський зазначив, що Україна докладає максимум зусиль, щоб у військових було більше зброї, більше техніки, більше сучасних систем.

“Була вже сьогодні доповідь головкома Сирського, ще буде доповідь керівника ГУР Буданова – ми готуємо наші нові кроки. Україна обов’язково захистить себе”, – додав президент.

Нагадаємо, за даними Генштабу, станом на вечір на фронті відбулося вже понад 60 бойових зіткнень. На Покровському напрямку – понад 20 з них. Ввечері на цьому напрямку все ще тривали бої в районах Новоолександрівки, Новоселівки Першої та Новопокровського.

Додамо, російські втрати за минулу добу на фронті склали понад 1200 солдатів. Загальні втрати російських окупантів на сьогодні сягають 518 560 осіб.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *