Удар “Шахеда” по багатоповерхівці у Сумах: з-під завалів дістали 10 людей, є загиблі


Удар "Шахеда" по багатоповерхівці у Сумах: з-під завалів дістали 10 людей, є загиблі

Фото: війська РФ вдарили по багатоповерхівці у Сумах, є жертви (t.me/Sumy_news_ODA) Автор: Константин Широкун

Росіяни сьогодні вночі, 13 березня, ударним дроном типу “Шахед” вдарили багатоповерхівкою в Сумах. Внаслідок атаки є загиблі.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Telegram Сумської ОВА.

“Внаслідок влучення ворожого БпЛА типу “Шахед” до житлового п’ятиповерхового будинку, попередньо пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновано”, – йдеться в повідомленні ОВА.

За попередньою інформацією, з-під завалів врятовано 10 осіб, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль є загиблі, інформація уточнюється.

Повідомляється, що аварійно-рятувальні роботи продовжуються. На місці працюють усі необхідні служби, розгорнуть пункт обігріву.

Удари росіян по Сумській області

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах та області. Так, сьогодні вночі, 13 березня, у місті під час повітряної тривоги було чути вибухи.

Крім того, учора, 12 березня, ворог обстріляв територію Сумської області. Внаслідок атаки КАБами є руйнування та постраждалі, серед яких діти.

Крім того, росіяни били Сумами 7 березня. Згідно з останніми даними, відомо про двох загиблих та 26 постраждалих. Внаслідок атаки російські окупанти пошкодили будівлю лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. Також вибито 135 вікон та 10 дверей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *