Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

У Москві підірвали заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв’язку, – ЗМІ


У Москві підірвали заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв'язку, - ЗМІ

Фото: у Москві підірвалось авто російського військового начальника (ілюстративне фото GettyImages) Автор: Ярослава Борзова

На півночі Москви вибухнула автівка російського військовослужбовця. Вона належить заступнику начальника радіоцентру військової частини супутникового зв’язку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Astra.

Зазначається, що вибух стався на парковці по вулиці Синявинській. Згодом з’ясувалось, що підірвалась автівка Toyota Land Cruiser, яка належить заступнику начальника ПДРЦ в/ч 33790 у Підмосков’ї Андрію Торгашову. Йому відірвало ноги.

“Як повідомляють мешканці будинку, у дворі якого стався вибух, у машині нібито було встановлено газове обладнання. Однак підтверджень цієї інформації немає. Розглядають також версію зі встановленням вибухового пристрою”, – зазначили в повідомленні.

Пізніше російські ЗМІ з посиланням на джерела у МВС РФ повідомили, що причиною вибуху автомобіля стала детонація вибухового пристрою, встановленого в ньому. Також очевидці повідомляють про поранену жінку. Попередньо, це дружина російського військового.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version