У Києві та більшості областей вдруге за день тривога через балістику


У Києві та більшості областей вдруге за день тривога через балістику

Фото: повітряна тривога оголошена у Києві та в кілької областях України (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Володимир Костирін

У Києві та кількох областях України вчергове за сьогоднішній день оголосили повітряну тривогу. Знову через загрозу ворожих ракетних атак.

Про це передає РБК-Україна, посилаючись на Київську міську військову адміністрацію (КМВА) та командування Повітряних сил.

У столиці сигнали залунали приблизно о 17:50. Причиною тривоги знову називається загроза ракетних ударів противника із використанням балістики.

“За інформацією Повітряних Сил, повітряна тривога повʼязана із загрозою застосування балістичного озброєння.”, – йдеться у заяві керівника КМВА Сергія Попка.

Тривога також оголошена у приблизно половині областей країни.

Військові попередили про загрозу ракетних ударів, і просять жителів “червоних” регіонів перебувати в укриттях до скасування тривоги.


У Києві та більшості областей вдруге за день тривога через балістику

Повітряні удари РФ по Україні 31 березня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цієї ночі війська РФ випустили по Україні 14 крилатих ракет зі стратегічної авіації, балістичну ракету “Іскандер” та ще одну Х-59. Сили ППО ЗСУ збили дев’ять ракет типу Х-101/Х-555 та дев’ять “Шахедів”.

В Одеській області через падіння уламків збитого дрона горів енергетичний об’єкт. В Одесі та Одеському районі були відключення світла, виникли проблеми з водою у частині міста. У Львівській області був атакований об’єкт критичної інфраструктури. Внаслідок атаки загинув чоловік.

Детальніше про наслідки нічної атаки – у матеріалі РБК-Україна.

Додамо, що сьогодні вдень, близько 16:15, в Харкові пролунав вибух, місто перебувало під російським авіаударом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *