У Києві знайшли мертвим американського дипломата: що відомо

Речник Держдепартаменту США підтвердив смерть дипломата в Україні
Речник Держдепартаменту США підтвердив смерть дипломата в Україні. Фото: JIT.Academy

Сьогодні, 25 червня, у київському готелі Hilton виявлено тіло представника американського посольства в Україні. Чоловіка ідентифікували як дипломата, який працював у посольстві у Києві під керівництвом місії Сполучених Штатів, пише FBC з посиланням на заяву журналістів.

Інцидент став відомий під час брифінгу в Вашингтоні, де речник Державного департаменту США Меттью Міллер підтвердив цю трагічну подію. Наразі відсутні будь-які ознаки насильницької смерті на тілі дипломата, що підтверджується медичними експертизами.

За даними, отриманими від посольства, встановлено, що чоловік страждав від підвищеного рівня холестерину. Дипломат прибув до України 15 червня і залишився в готелі Hilton протягом цього періоду.

Ми можемо підтвердити смерть урядового службовця США, який підпорядковувався керівнику місії в посольстві в Києві. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким нашого колеги,

коментує Міллер

Меттью Міллер висловив глибокі співчуття рідним і близьким померлого службовця США в Україні. Наразі додаткова інформація про цей випадок відсутня, а службовець посольства помер від природної смерті.

Цей випадок викликає серйозне хвилювання серед дипломатичного корпусу та співробітників посольства. Подальша розслідувальна робота триває для встановлення всіх обставин смерті представника США в Україні.

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *