Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Сили оборони уразили “Бук-М3” та знищили “Бук-М2” в Луганській області, – Генштаб


Сили оборони уразили "Бук-М3" та знищили "Бук-М2" в Луганській області, - Генштаб

Фото: сили оборони уразили “Бук-М3” та знищили “Бук-М2” в Луганській області (mil in ua) Автор: Наталія Гурковська

Сили оборони України уразили ЗРК “Бук-М3”. Крім того, ЗСУ знищили ЗРК “Бук-М2” окупантів у Луганській області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Так, у ніч на 25 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань щодо виявлення та ліквідації засобів протиповітряної оборони противника, уразили зенітний ракетний комплекс “Бук-М3” та знищили радіолокаційну станція підсвічування цілей і наведення ракет (РПН) 9С36 ЗРК “Бук-М2” ворога.

“Цілі перебували на тимчасово окупованій території Луганської області за кілька десятків кілометрів від лінії бойового зіткнення”, – зазначили у Генштабі.

Військові констатують – робота триває, бо послаблення протиповітряної оборони РФ робить вразливими для українських ударів інші важливі об’єкти противника як на фронті, так і у глибокому тилу.

Втрати РФ в Україні

За останню добу з 24 на 25 жовтня, втрати росіян на фронті становлять 1630 військових, засіб ППО і понад 70 безпілотників.

Зазначимо, що днями українські військові знищили ЗРК “Бук-М3” російських окупантів. Комплекс перебував за близько 60 кілометрів від лінії бойового зіткнення. Залежно від модифікації його вартість може складати від 40 до 50 млн доларів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version