Росіяни ударили по Кривому Рогу балістикою


Росіяни ударили по Кривому Рогу балістикою

Ілюстративне фото: у Кривому Розі було чути вибухи через російський ракетний удар (Getty Images) Автор: Володимир Костирін

Кривий Ріг Дніпропетровської області зазнав ракетного обстрілу сьогодні пізно ввечері, 19 жовтня. В районі міста було чути вибухи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Повітряні сили ЗСУ в Telegram та главу Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Російські загарбники застосували для ударів по Кривому Рогу балістичне озброєння.

У Повітряних силах інформували про фіксацію пусків противником балістики у напрямку цього міста спочатку о 22.41, а пізніше – о 23.10 – повідомили про швидкісну ціль на Кривий Ріг.

Крім того, військові розповіли перед цим про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння з півдня.

Керівник Ради оборони Кривого Рогу інформував про повторні “виходи” ракет загарбників з тимчасово окупованого Криму, та закликав місцевих мешканців бути в укриттях та дотримуватися правила щодо “двох стін”.

“Другий удар балістикою за останні пів години. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет”, – написав він у своєму Telegram о 23:13.

Зауважимо, у криворізьких пабліках писали про звуки вибухів, які було чути в районі міста. А влада Дніпропетровської області повідомляла про “реакцію на ракетну небезпеку”.


Росіяни ударили по Кривому Рогу балістикою

Новина доповнюється…

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *