Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Колишня суперниця Трампа на праймеріз від республіканців заявила, що голосуватиме за нього


Колишня суперниця Трампа на праймеріз від республіканців заявила, що голосуватиме за нього

Фото: Ніккі Гейлі (GettyImagеs) Автор: Наталія Кава

Колишній губернатор Південної Кароліни Ніккі Гейлі підтримає кандидатуру експрезидента Дональда Трампа на виборах у 2024 році.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Гейлі, яка під час попереднього президентства Трампа була послом США в ООН, заявила, що Трамп “не був ідеальним” щодо важливої для неї політики, але президент Джо Байден “був катастрофою”.

“Тож я буду голосувати за Трампа”, – сказала вона.

Водночас Гейлі звернулась до виборців та подякувала їм за підтримку її кандидатури навіть після виходу з перегонів, і закликала колишнього президента звернутися до цих виборців.

“Трамп був би розумним, якби звернувся до мільйонів людей, котрі голосували за мене і продовжують мене підтримувати, а не припускав, що вони просто збираються бути з ним. І я щиро сподіваюся, що він це зробить”, сказала Гейлі.

Варто зауважити, що 5 березня цього року Гейлі офіційно оголосила про завершення президентської кампанії. Її основними конкурентами були Дональд Трамп та чинний президент США Джо Байден.

Вибори президента США

У листопаді цього року у Штатах пройдуть чергові президентські вибори. За крісло лідера США будуть боротись Дональд Трамп і Джо Байден.

Однак ЗМІ заявляли, що Байден нібито може зняти свою кандидатуру з президентських виборів на користь дружини колишнього президента США Барака Обами – Мішель.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version