Денна атака дронів на Київщину: що відомо

Стали відомі подробиці ворожого нападу на Київщину 14 червня. Фото: varta1.com.ua

14 червня російські військові атакували Київщину ударними дронами. Внаслідок падіння уламків сталася пожежа, повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у своєму Telegram-каналі.

«З самого ранку в області оголошувався сигнал повітряної тривоги. Ракетна небезпека чергувалась з атаками ударних дронів. Внаслідок падіння уламків в одному з районів сталося загоряння трав’яного настилу», — написав Кравченко. За його словами, на околицях Києва велася активна бойова робота по ворожому БПЛА. Влада закликає жителів області завжди залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Кравченко також зазначив, що вдень на Київщині працювали сили ППО, які успішно знищили ворожі безпілотники. Внаслідок падіння уламків в одному з районів сталося займання трав’яного настилу, яке швидко було ліквідовано.

На щастя, влучань у житлову чи критичну інфраструктуру не зафіксовано, постраждалих немає. Начальник Київської ОВА вкотре закликав жителів області не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, що в ніч на 14 червня російська армія завдала масового удару по території України. Сили ППО збили сім російських ракет та 17 ударних БПЛА. Вдень на Київщині ППО відбивала ще одну атаку «шахедів».

slovoidilo.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *