Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Чого чекати від першого дня осені? Синоптики дали прогноз на вихідні


Чого чекати від першого дня осені? Синоптики дали прогноз на вихідні

Фото: якою буде погода в Україні на вихідні 31 серпня та 1 вересня (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Наталія Гурковська

Хоча літо у вихідні в Україні відступить, спека не збирається залишати країну. Максимально термометри покажуть +33 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Субота, 31 серпня

В останній день літа, 31 серпня, дощі пройдуть в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях та в Криму. На решті території України очікується мінлива хмарність, без опадів.

Найтепліше вдень буде в Луганській, Харківській, Полтавській до +33 градусів. Вночі прохолодніше всього буде в Івано-Франківській, Волинській, Львівській областях, до +15 градусів.

В Києві буде без опадів, але не виключена мінлива хмарність, вдень +29…+31 градусів, вночі +17…+19.

Погода в Україні 31 серпня (meteo.gov.ua)

Неділя, 1 вересня

Перший день осені, 1 вересня, принесе в Україну мінливу хмарність на всій території. Найтепліше цього дня буде в Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій областях, до +33.

Вночі холодніше всього буде в західних областях. В Києві опадів не очікується, але без мінлиої хмарності не обійдеться, вдень +30…+32, вночі +18…+20.

Погода в Україні 1 вересня (meteo.gov.ua)

Погода у вересні в Україні

За кілька днів в Україну прийде календарна осінь. Синоптики вже попередили, що на Європу очікує незвичайно теплий вересень після аномальної літньої спеки.

При цьому, як уточнила синоптик Наталка Діденко, вереснева спека в Україні буде недовго. Вже з 3 вересня в Україні очікується суттєве похолодання.

Додамо, що у вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах +15…+20 градусів (у Карпатах +13…+14 градусів), що на +2 градуси вище за норму.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version