Байден похвалив Гарріс і порадив американцям “обрати майбутнє” США


Байден похвалив Гарріс і порадив американцям "обрати майбутнє" США

Фото: віце-президент США Камала Гарріс (Getty Images) Автор: Валерій Савицький

Президент США Джо Байден похвалив політичні якості віце-президента Камали Гарріс і порадив американцям підтримати її кандидатуру на виборах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на трансляцію звернення до нації на сторінці глави Білого дому в соцмережі Х.

Він зазначив, що “лише за кілька місяців американський народ обирає курс майбутнього Америки” і додав, що сам уже “зробив свій вибір”.

“Я висловив свої погляди. Я хочу подякувати нашому чудовому віце-президенту Камалі Гарріс. Вона досвідчена. Вона сильна. Вона здібна. Вона була неймовірним партнером для мене і лідером для нашої країни. Тепер вибір за вами, американським народом: Ви робите цей вибір”, – сказав Байден.

Камала Гарріс замість Байдена

Після зняття Байденом кандидатури на цьогорічних президентських виборах, найбільш імовірним кандидатом від демократів стала чинний віце-президент Камала Гарріс. Вона вже заручилася достатньою кількістю голосів у Демократичній партії для отримання статусу офіційного кандидата в президенти.

На першому передвиборчому мітингу, Гарріс жорстко розкритикувала свого головного опонента, республіканця Дональда Трампа.

Також за результатами останнього соцопитування, Гарріс випереджає Трампа.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *