Атака дронів на Київ: у Солом’янському районі загинула людина


Атака дронів на Київ: у Солом’янському районі загинула людина

Фото: удар по Києву 25 жовтня (t.me/dsns_telegram) Автор: Вадим Ребрина

Внаслідок влучання російського ударного безпілотника у багатоповерхівку в Солом’янському районі Києва загинула людина. Чотирьом постраждалим медики надали допомогу на місці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на мера Києва Віталія Кличка.

“У будинку в Соломʼянському районі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Чотирьом постраждалим медики надали допомогу на місці”, – написав Кличко.

За його інформацією, пожежу в будинку локалізували. Рятувально-пошукова операція триває.

Оновлено о 23:42. Уже пʼятеро постраждалих в будинку в Соломʼянському районі, повідомив Кличко. Одного із них госпіталізували, чотирьом медики надали допомогу на місці. Попередньо, одна людина загинула.

Оновлено о 23:52. За оперативною інформацією ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. Сталося руйнування з подальшим горінням на 16 та 17 поверхах, а також загоряння на 20 та 21 поверсі 25-поверхового житлового будинку.

Пожежу локалізовано о 22:54 на площі 200 кв. м, ліквідовано о 23:21.

На місці працювало 60 рятувальників та 18 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

З квартири на 20 поверсі врятовано 2 людей та передано до карети швидкої. На свіже повітря виведено понад 100 осіб, четверо постраждалих самостійно звернулись до лікарів з попереднім діагнозом гостра реакція на стрес.

Також на 20 поверсі в одній з квартир виявлено тіло жінки.

На місці події працюють психологи, надано психологічну допомогу 12 особам. Розгорнуто мобільний намет Червоного Хреста для надання допомоги постраждалим.


Атака дронів на Київ: у Солом’янському районі загинула людина


Атака дронів на Київ: у Солом’янському районі загинула людина


Атака дронів на Київ: у Солом’янському районі загинула людина

Нагадаємо, сьогодні ввечері під час російської масованої атаки ударними БПЛА по території України один із безпілотників ударив по багатоповерхівці у Солом’янському районі Києва. Там почалася пожежа на останніх поверхах, було пошкоджено квартири.

Також пізно ввечері, 25 жовтня, звуки вибухів було чути у Дніпрі та Запоріжжі. Військові попереджали, що у напрямку міст летять ракети.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *