Збірна України зіграла внічию з Німеччиною у першому товариському матчі перед Євро-2024


Збірна України зіграла внічию з Німеччиною у першому товариському матчі перед Євро-2024

Німеччина – Україна / Фото: Associated Press

Команда Сергія Реброва зуміла стримати господарів прийдешньої континентальної першості.

Збірна України зіграла внічию з національною командою Німеччини у першому товариському матчі в рамках підготовки до фінального турніру Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Макс Морлок” у Нюрнберзі завершився з рахунком 0:0.

Протягом усієї зустрічі німці домінували на футбольному полі, тоді як українці зосередилися на обороні та зрідка вибігали в контратаки.

Підопічні Юліана Нагельсманна суттєво перевершили “синьо-жовтих” за кількістю ударів – 26 проти 7 (у площину воріт – 5:3), однак жодного разу так і не змогли забити. За очікуваними голами (xG) перевага Бундестім склала 2,26 на 0,53.

Головним героєм матчу став голкіпер збірної України Анатолій Трубін, який неодноразово рятував свою команду після небезпечних ударів німецьких гравців. Його впевнена гра на виході з воріт та кілька яскравих сейвів дозволили українцям не пропустити і зберегти нічийний результат.

Додамо, що не обійшлося й без порції фарту. На 61-й хвилині після удару Максимільяна Баєра збірну України врятувала поперечина. Тим не менш, команда Сергія Реброва вистояла та на виїзді взяла нічию проти господарів прийдешньої континентальної першості.

Могло все завершитися навіть перемогою української збірної. На 88-й хвилині Мануель Ноєр вирішив зіграти на перехопленні та грубо обрізався в центрі поля. Андрій Ярмоленко одразу ж головою скинув м'яч на Артема Довбика, який вибіг на порожні ворота та забив, але з офсайду, тому гол не було зараховано.

Огляд матчу Німеччина – Україна

Буде додано незабаром.

Зазначимо, що після гри з німцями “синьо-жовті” проведуть ще два спаринги перед стартом чемпіонату Європи: 7 червня з Польщею у Варшаві та 11 червня з Молдовою у Кишиневі.

Матчі фінального турніру Євро-2024 відбуватимуться в Німеччині від 14 червня до 14 липня.

Збірна України на Євро-2024 зіграє у групі E, де її суперниками будуть Румунія, Словаччина та Бельгія. Німецька команда позмагається у квартеті А проти Шотландії, Угорщини та Швейцарії.

Читайте також:

Збірна України з футболу зіграє на Євро-2024: календар матчів “синьо-жовтих”

Букмекери оцінили шанси збірної України на вихід із групи та перемогу на Євро-2024

Збірна України з футболу оголосила заявку на товариські матчі перед Євро-2024

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *