Збірна України з травмою Миколенка розбила Молдову в останньому спарингу перед Євро-2024 (відео)


Збірна України з травмою Миколенка розбила Молдову в останньому спарингу перед Євро-2024 (відео)

Збірна України / Фото Дана Балашова, УАФ

Команда Сергія Реброва забила у ворота суперника чотири "сухі" м'ячі.

Збірна України розгромила національну команду Молдови в заключному контрольному матчі перед стартом фінального турніру Євро-2024. Зустріч на стадіоні “Зімбру” в Кишиневі завершилася з рахунком 0:4 на користь підопічних Сергія Реброва.

“Синьо-жовті” вийшли вперед уже на 2-й хвилині поєдинку. Микола Матвієнко головою зіграв у центрі поля, після чого Роман Яремчук скористався грубою помилкою оборони суперника та потужно пробив у ліву “дев'ятку”.

Цей забитий м'яч став для Яремчука 15-м у футболці збірної України. За цим показником він наздогнав Реброва. Роман зіграв свій 50-й матч за національну команду.

Головний неприємний момент цього матчу стався у середині першого тайму. Захисник української збірної Віталій Миколенко на 30-й хвилині був змушений залишити поле через травму. Замість нього вийшов Олександр Зінченко.

Перед перервою українці подвоїли свою перевагу в рахунку. На 43-й хвилині Віктор Циганков зіграв у стіночку з Георгієм Судаковим і з меж карного майданчика послав м'яч у дальній кут.

У перерві Ребров зробив заміну – Артем Довбик вийшов на поле замість Яремчука. Форвард іспанської “Жирони” дуже швидко відзначився голом – на 49-й хвилині Довбик отримав передачу від Судакова та пробив у ближній кут. Для нього це 10-й забитий м'яч за збірну України.

На 55-й хвилині наша команда забила вчетверте. Судаков красиво обігрався з Довбиком і з правого флангу штрафного відправив м'яч у дальній кут.

Огляд матчу Молдова – Україна

Буде додано незабаром.

Для “синьо-жовтих” це був третій із трьох спарингів перед стартом континентальної першості. У першому контрольному матчі українська збірна 3 червня у Нюрнберзі зіграла внічию з Німеччиною (0:0), а потім 7 червня у Варшаві поступилася Польщі (1:3).

Матчі фінального турніру Євро-2024 відбуватимуться в Німеччині від 14 червня до 14 липня.

Збірна України на континентальній першості зіграє у групі E, де її суперниками будуть Румунія, Словаччина та Бельгія. Команда Реброва розпочне турнір 17 червня поєдинком проти Румунії в Мюнхені.

Дивіться також: Євро-2024 з футболу: групи і турнірні таблиці

Раніше повідомлялося, що букмекери оцінили шанси збірної України на вихід із групи та перемогу на Євро-2024.

Читайте також:

Євро-2024: що треба знати про фінальний турнір чемпіонату Європи з футболу

Євро-2024 з футболу: розклад і результати всіх матчів турніру

Євро-2024: букмекери назвали фаворитів чемпіонату Європи з футболу

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *