“Турнір чотирьох”: стало відомо, хто замінить “Дніпро-1” у новому сезоні УПЛ


"Турнір чотирьох": стало відомо, хто замінить "Дніпро-1" у новому сезоні УПЛ

"Минай" – "Металіст 1925" / Фото: УПЛ

За місце в елітному дивізіоні позмагаються "Минай", "Металіст 1925", "Лівий Берег" та "Епіцентр".

У понеділок, 22 липня у Будинку футболу відбувся Виконком УАФ, який ухвалив рішення про те, яким чином визначиться команда, що замінить “Дніпро-1” у сезоні УПЛ-2024/25.

Як повідомляється на офіційному сайті УАФ, буде організовано перехідний турнір за участю чотирьох клубів (“Минай”, “Металіст 1925”, “Лівий Берег” та “Епіцентр”), переможець якого отримає право грати в елітному дивізіоні.

Турнір складатиметься з півфіналів та фіналу, які відбудуться 26 та 30 липня. Склад півфінальних пар буде визначено сліпим жеребом. Якщо переможець не визначиться в основний час, то одразу буде проводитися серія післяматчевих пенальті.

Зазначимо, що за підсумками минулого сезону “Минай” та “Металіст 1925” вилетіли з УПЛ, посівши 15-те та 16-те місця відповідно.

“Лівий Берег” та “Епіцентр” фінішували на 3-й та 4-й позиціях у Першій лізі та брали участь у плейоф за право грати в УПЛ-2024/25, де поступилися “Оболоні” та “Вересу” відповідно.

Раніше повідомлялося, що “Дніпро-1” виключили зі складу учасників УПЛ. Дніпровський клуб вирішив знятися зі змагань через фінансові проблеми.

Читайте також:

Динамо – Партизан: де дивитися і ставки букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

“Динамо” дізналося потенційного суперника у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів

“Динамо” оголосило заявку на матчі з “Партизаном” у кваліфікації Ліги чемпіонів

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *