“Рух” за тайм знищив “Металіст 1925” і наблизився до зони єврокубків (відео)


"Рух" за тайм знищив "Металіст 1925" і наблизився до зони єврокубків (відео)

"Металіст 1925" – "Рух" / Фото: ФК Металіст 1925

Майже всю другу половину матчу львівський клуб провів у меншості.

“Рух” розгромив “Металіст 1925” у матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на стадіоні “Лівий берег” у Київській області завершився з рахунком 1:4.

Ще до перерви львів'яни забили 4 голи у ворота харківського клубу. Початок розгрому поклав Анже-Фредді Плюмейн, який на 18-й хвилині реалізував пенальті.

Через дві хвилини Ілля Квасниця зміцнив перевагу “жовто-чорних”. На 34-й хвилині третій гол у ворота “Металіста 1925” забив Денис Підгурський. Минуло ще дві хвилини і Плюмейн оформив дубль після передачі Олексія Сича.

На старті другого тайму команда Віталія Пономарьова залишилася в меншості – на 50-й хвилині захисник львівського клубу Віталій Роман отримав пряму червону картку за грубе порушення правил.

Однак навіть чисельна перевага не допомогла підопічним Віктора Скрипника нівелювати відставання у чотири м'ячі. На 84-й хвилині Максим Імереков забив гол престижу за харківську команду.

Огляд матчу “Металіст 1925” – “Рух”

Буде додано незабаром.

Таким чином, “Рух” здобув третю поспіль перемогу в чемпіонаті України та з 36 очками посідає п'яте місце у турнірній таблиці. Львів'яни лише на три бали відстають від “Дніпра-1”, який йде на третій позиції.

“Металіст 1925” не виграв жодного з чотирьох матчів 2024 року – три поразки та нічия. Команда Скрипника (16 пунктів) розташовується на 13-й сходинці в зоні перехідних поєдинків за збережння прописки в УПЛ.

У наступному турі чемпіонату України, який відбудеться вже після міжнародної паузи, “Рух” 1 квітня прийме ЛНЗ, а “Металіст 1925” 29 березня позмагається із “Зорею”.

Читайте також:

“Олександрія” на своєму полі обіграла “Ворсклу” в матчі 21-го туру УПЛ (відео)

“Шахтар” за шість хвилин розібрався з “Минаєм” і став одноосібним лідером УПЛ (відео)

“Динамо” на засніженому полі у Києві обіграло “Зорю” в матчі чемпіонату України (відео)

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *