Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

“Полісся” розгромило “Чорноморець” і вийшло на другу сходинку в УПЛ (відео)


"Полісся" розгромило "Чорноморець" і вийшло на другу сходинку в УПЛ (відео)

"Чорноморець" – "Полісся" / Фото: ФК Полісся

Житомирський клуб забив тричі за перші 35 хвилин зустрічі.

“Полісся” здобуло розгромну перемогу над “Чорноморцем” у виїзному матчі 5-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок в Одесі завершився з рахунком 1:4.

Уже на третій хвилині гри житомирці вийшли вперед – Олександр Назаренко реалізував пенальті. На 8-й хвилині перевагу “Полісся” подвоїв бразильський новачок Пайшао.

На 35-й хвилині рахунок у матчі став розгромним – Олексій Гуцуляк добив м'яч у ворота після того, як Толедо Коста з пенальті не зміг переграти Артура Рудька.

Перед перервою “моряки” скоротили відставання завдяки голу Богдана Бутка, однак уникнути розгрому одеському клубу не вдалося. На 90+5-й хвилині крапку в цьому поєдинку поставив Богдан Лєднєв.

Огляд матчу “Чорноморець” – “Полісся”

“Полісся” з 10 очками піднялося на друге місце в УПЛ – команда Імада Ашура на 2 бали відстає від “Олександрії”, яка лідирує. “Чорноморець” посідає 14-ту позицію, маючи у своєму активі три залікові пункти. 

У наступному турі УПЛ, після міжнародної паузи, житомирці 15 вересня приймуть “Верес”. Днем раніше команда Олександра Бабича на виїзді протистоятиме “Інгульцю”.

Читайте також:

“Олександрія” здобула четверту перемогу поспіль на старті УПЛ та стала одноосібним лідером (відео)

Четверта перемога поспіль: “Барселона” познущалася із суперника у чемпіонаті Іспанії (відео)

Забарний переміг Миколенка: “Борнмут” здійснив шалений камбек проти “Евертона” в АПЛ

tsn.ua

Exit mobile version