Німеччина перемогла Данію в 1/8 фіналу Євро-2024 – матч призупиняли через аномальну погоду (відео)


Німеччина перемогла Данію в 1/8 фіналу Євро-2024 – матч призупиняли через аномальну погоду (відео)

Німеччина – Данія / Фото: Associated Press

Команда Юліана Нагельсманна вийшла до чвертьфіналу домашнього чемпіонату Європи.

Збірна Німеччини обіграла команду Данії в матчі 1/8 фіналу Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Сігнал Ідуна Парк” у Дортмунді завершився з рахунком 2:0.

Із перших хвилин господарі чемпіонату Європи володіли ініціативою та створили чимало моментів біля воріт суперника, однак забити гол не давали розкішні сейви данського голкіпера Каспера Шмайхеля.

На 4-й хвилині зустрічі м’яч навіть побував у воротах Шмайхеля – Ніко Шлоттербек ударом головою замкнув подачу з кутового, але після втручання VAR гол було скасовано через порушення правил з боку Йозуа Кімміха у штрафному майданчику данців.

Після 36 хвилин гри матч довелося призупинити через аномальну погоду: зливу, блискавку та град. Арбітр велів командам піти з поля до підтрибунного приміщення.

Пауза в поєдинку тривала майже 25 хвилин, після чого гра поновилася, але вже невдовзі команди вирушили на перерву, так і не потішивши уболівальників забитими м’ячами.

Другий тайм розпочався з того, що вже Данія відправила м’яч у ворота німців, але гол Йоахіма Андерсена на 48-й хвилині після перегляду відеоповтору (VAR) було скасовано через офсайд.

А вже на 53-й хвилині команда Юліана Нагельсманн таки відкрила рахунок у цьому протистоянні. Після навісу Давіда Раума м’яч влучив у руку Андерсена у штрафному данців. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Кай Гаверц.

На 68-й хвилині Бундестім зуміла зміцнити свою перевагу в рахунку. Після довгої передачі від Шлоттербека до штрафного данців увірвався Джамал Мусіала та влучно пробив у дальній кут.

Могли німці доводити справу й до розгрому, але в компенсований до другого тайму час гол Флоріана Вірца було скасовано після перевірки VAR через офсайд.

Огляд матчу Німеччина – Данія

Буде додано незабаром.

Німеччина у чвертьфіналі Євро-2024 позмагається з тріумфатором поєдинку 1/8 фіналу між збірними Іспанії та Грузії, який заплановано на неділю, 30 червня.

Читайте також:

Швейцарія шокувала Італію і стала першим чвертьфіналістом Євро-2024 (відео)

Англія – Словаччина: де дивитися і ставки букмекерів на матч 1/8 фіналу Євро-2024

Іспанія – Грузія: де дивитися і ставки букмекерів на матч 1/8 фіналу Євро-2024

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *