Лунін допоміг “Реалу” впевнено перемогти “Осасуну” та зміцнити лідерство в Ла Лізі (відео)


Лунін допоміг "Реалу" впевнено перемогти "Осасуну" та зміцнити лідерство в Ла Лізі (відео)

"Осасуна" – "Реал" Мадрид / Фото: Associated Press

"Вершкові" відірвалися від "Жирони" на відстань 10 очок.

Мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна на виїзді обіграв “Осасуну” в матчі 29-го туру іспанської Ла Ліги – 2:4.

Уже на 4-й хвилині зустрічі “вершкових” вивів уперед Вінісіус Жуніор, на що памплонці всього через три хвилини відповіли точним ударом Анте Будіміра.

Однак на перерву підопічні Карло Анчелотті все ж пішли в ролі лідера, адже на 18-й хвилині відзначився Дані Карвахаль.

Варто зазначити, що наприкінці першого тайму господарі могли відігратися, але Лунін у стрибку відбив непростий удар суперника з-за меж штрафного.

Після перерви “Королівський клуб” розвинув свою перевагу. На 61-й хвилині Лунін розпочав гольову атаку – український воротар віддав довгий і точний пас на Федеріко Вальверде, який потім вивів Браїма Діаса один на один з голкіпером “Осасуни”.

Минуло ще три хвилини і мадридці забили вчетверте у цьому поєдинку – Вінісіус оформив дубль, скориставшись передачею Вальверде.

У компенсований час господарі зуміли відквитати один гол – на 90+1-й хвилині Ікер Муньйос з меж карного майданчика пробив поміж ніг Луніну.

Лунін відіграв повний матч, який став для нього 17-м цього сезону в чемпіонаті Іспанії. Загалом Андрій у нинішній кампанії провів 23 поєдинки за “Реал” у всіх турнірах – пропустив 19 голів і 10 ігор зіграв “на нуль”.

Огляд матчу “Осасуна” – “Реал” Мадрид

Буде додано незабаром.

Після цієї перемоги “Реал” (72 очки) посідає перше місце в Ла Лізі та на 10 балів випереджає “Жирону” українців Артема Довбика та Віктора Циганкова, яка з матчем у запасі йде другою. “Осасуна” (36 пунктів) перебуває на 10-й позиції.

У наступному турі чемпіонату Іспанії, після міжнародної паузи, “Реал” 31 березня прийме “Атлетик” Більбао. Днем раніше “Осасуна” на виїзді зустрінеться з “Альмерією”.

Нагадаємо, напередодні “Реал” дізнався свого суперника в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Мадридський гранд зійдеться з чинним володарем трофею “Манчестер Сіті”.

Читайте також:

“Брентфорд” з Ярмолюком у меншості програв аутсайдеру АПЛ (відео)

Кейн знову забив: “Баварія” в матчі з 7 голами рознесла найгіршу команду Бундесліги (відео)

УПЛ: розклад і результати матчів 21-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *