“Лівий Берег” оформив камбек і обіграв “Верес” в драматичному матчі УПЛ (відео)


"Лівий Берег" оформив камбек і обіграв "Верес" в драматичному матчі УПЛ (відео)

"Верес" – "Лівий Берег" / Фото: НК Верес

Новачок елітного дивізіону здобув вольову перемогу в поєдинку з двома скасованими голами та нереалізованим пенальті суперника.

“Лівий Берег” обіграв “Верес” у матчі 5-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Авангард” у Рівному завершився з рахунком 1:3.

На 15-й хвилині господарів поля вивів уперед Руслан Степанюк. Інші два голи рівненського клубу в першому таймі було скасовано – м'яч Владислава Шарая на 8-й хвилині не зарахували через офсайд, а точний удар Миколи Гайдучика на 24-й хвилині не став результативним через гру рукою.

На 34-й хвилині “Верес” мав ще один шанс збільшити свою перевагу, але Гайдучик не реалізував пенальті.

Проте у другому таймі столична команда зуміла здійснити видовищний камбек. На 66-й хвилині рахунок зрівняв Клим Приходько. На 82-й хвилині Тарас Галас вивів новачка елітного дивізіону вперед, а крапку в матчі на 86-й хвилині поставив Руслан Дедух, який реалізував пенальті.

Огляд матчу “Верес” – “Лівий Берег”

Здобувши другу перемогу поспіль, “Лівий Берег” (6 очок) піднявся на десяте місце в УПЛ. “Верес” (4 бали) опустився на 12-ту позицію.

У наступному турі УПЛ, після міжнародної паузи, “Лівий Берег” 15 вересня прийме “Кривбас”, а “Верес” того ж дня на виїзді протистоятиме “Поліссю”.

Читайте також:

Динамо – ЛНЗ: онлайн-відеотрансляція матчу УПЛ

“Полісся” розгромило “Чорноморець” і вийшло на другу сходинку в УПЛ (відео)

“Олександрія” здобула четверту перемогу поспіль на старті УПЛ та стала одноосібним лідером (відео)

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *