Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Ліга націй: Франція в меншості втримала перемогу над Бельгією, Італія розбила Ізраїль (відео)


Ліга націй: Франція в меншості втримала перемогу над Бельгією, Італія розбила Ізраїль (відео)

Бельгія – Франція / Фото: Associated Press

14 жовтня відбулися матчі 4-го туру групи 2 Дивізіону А Ліги націй.

У поєдинках 4-го туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25 у квартеті А2 збірна Франції на виїзді обіграла Бельгію (1:2), а Італія вдома розгромила Ізраїль (4:1).

Перемогу французам приніс Рандаль Коло Муані, який оформив дубль. Спочатку нападник ПСЖ на 35-й хвилині реалізував пенальті, а потім на 62-й хвилині забив уже з гри.

За Бельгію єдиним м'ячем на 45+3-й хвилині відзначився Лої Опенда. Зазначимо, що на 23-й хвилині у складі бельгійців не реалізував пенальті Юрі Тілеманс.

На 76-й хвилині Франція залишилася в меншості після вилучення Орельєна Чуамені, який отримав другу жовту картку. Проте скористалися чисельною перевагою і уникнути поразки бельгійці не зуміли.

Огляд матчу Бельгія – Франція

У паралельному поєдинку цього квартету італійці чотири рази вражали ворота ізраїльтян. На 41-й хвилині Матео Ретегі відкрив рахунок, реалізувавши пенальті.

Після перерви дубль оформив Джованні Ді Лоренцо, ще один гол за “Скуадру Адзурру” забив Давіде Фраттезі. Гості відповіли лише м'ячем Мохаммеда Абу-Фані.

Огляд матчу Італія – Ізраїль

Після чотирьох турів Італія з 10 очками лідирує у цій групі. На другій позиції з 9 балами йде Франція. Третя – Бельгія (4 пункти). Останній – Ізраїль (0).

У наступному п'ятому турі Ліги націй італійці на виїзді зустрінуться з бельгійцями, а Франція прийме Ізраїль. Матчі заплановано на 14 листопада.

Читайте також:

Німеччина здолала Нідерланди і достроково вийшла до плейоф Ліги націй (відео)

Збірна України зі страшною травмою Гуцуляка зіграла внічию проти Чехії у Лізі націй (відео)

Албанія обіграла Грузію та ще дужче закрутила боротьбу в групі України у Лізі націй (відео)

tsn.ua

Exit mobile version