“Кривбас” і “Челсі” з Мудриком дізналися можливих суперників у раунді плейоф відбору Ліги конференцій


"Кривбас" і "Челсі" з Мудриком дізналися можливих суперників у раунді плейоф відбору Ліги конференцій

Михайло Мудрик / Фото: Associated Press

Матчі цієї стадії відбудуться 22 та 29 серпня.

У понеділок, 5 серпня, у швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування раунду плейоф кваліфікації Ліги конференцій сезону-2024/25.

Зокрема своїх можливих суперників на цій стадії дізналися бронзовий призер чемпіонату України криворізький “Кривбас”, а також лондонський “Челсі”, за який виступає український вінгер Михайло Мудрик.

Якщо команда Юрія Вернидуба у третьому відбірковому раунді кваліфікації Ліги Європи вилетить від чеської “Вікторії” Пльзень, то далі за вихід до основного етапу Ліги конференцій зіграє з іспанським “Бетісом”.

“Челсі” у раунді плейоф відбору Ліги конференцій зустрінеться з тим, хто програє в парі 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи “Брага” (Португалія) – “Серветт” (Швейцарія).

Матчі цієї стадії відбудуться 22 та 29 серпня. Переможці протистоянь вийдуть до основного раунду Ліги конференцій, а ті, хто програє, вилетять з єврокубків.

Раніше повідомлялося, що “Кривбас” отримав потенційного суперника у раунді плейоф кваліфікації Ліги Європи. Якщо підопічні Вернидуба пройдуть “Вікторію” Пльзень, то позмагаються за путівку до групового етапу з шотландським “Хартсом”.

Поєдинки криворіжців з “Вікторією” Пльзень заплановано на 8 і 15 серпня. Перший матч буде номінально домашнім для українського клубу та відбудеться у словацькому місті Кошице, початок – о 21:00 за київським часом.

Раніше повідомлялося, що київське “Динамо” дізналося потенційного суперника в раунді плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Читайте також:

“Шахтар” з шикарним дублем Матвієнка знищив “Ворсклу” в першому турі УПЛ (відео)

Футбольний турнір на Олімпіаді-2024: розклад і результати всіх матчів

Старт УПЛ: розклад і результати матчів 1-го туру чемпіонату України з футболу

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *