Гол на 1-й хвилині не допоміг: “Полісся” знову програло “Олімпії” та вилетіло з єврокубків (відео)


Гол на 1-й хвилині не допоміг: "Полісся" знову програло "Олімпії" та вилетіло з єврокубків (відео)

"Полісся" – "Олімпія" / Фото: facebook.com/fcpolissya

Житомирська команда завершила історичний для себе євросезон.

Житомирське “Полісся” поступилося словенській “Олімпії” (1:2) в матчі-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги конференцій-2024/25 та вибуло з турніру.

Через повномасштабну війну, яку російські окупанти продовжують вести проти України, номінально домашній для житомирського клубу поєдинок відбувся у польському місті Глівіце. 

У першому матчі, який відбувся 25 липня у словенській Любляні, “Полісся” зазнало поразки від “Олімпії” з рахунком 0:2. Тож у поєдинку-відповіді перед житомирцями стояло завдання відіграти відставання у два м'ячі.

Підопічні Імада Ашура вдало розпочали зустріч і вже на першій хвилині відкрили рахунок – Богдан Кушніренко замкнув передачу Олександра Назаренка та став автором дебютного гола житомирського клубу в єврокубках.

Однак на 11-й хвилині “Олімпія” зрівняла рахунок у матчі – відзначився Рауль Флоруц.

Наприкінці поєдинку словенська команда вирвала перемогу – в компенсований час, на 90+3-й хвилині, з гострого кута забив Іван Дурдов.

Огляд матчу “Полісся” – “Олімпія”

Буде додано незабаром.

Таким чином, “Полісся” програло “Олімпії” з рахунком 1:4 за сумою двох матчів і закінчило виступи у єврокубках-2024/25.

Зазначимо, що цього сезону “Полісся” вперше в історії грало в єврокубках. Минулого сезону житомирський клуб посів п'яте місце в УПЛ, тоді як “Олімпія” здобула бронзові медалі чемпіонату Словенії.

Раніше повідомлялося, що УЄФА виключив “Дніпро-1” з єврокубків. У другому раунді кваліфікації Ліги конференцій дніпряни повинні були зіграти з угорською “Академією Пушкаша”, але отримали технічні поразки (двічі по 0:3) в обох матчах після того, як клуб через фінансові проблеми виключили зі складу учасників УПЛ.

Відтак Україну в нинішній кампанії футбольних єврокубків залишилися представляти три клуби: “Шахтар” (стартуватиме з основного раунду Ліги чемпіонів), “Динамо” (у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє з шотландським “Рейнджерс”) та “Кривбас” (у 3-му раунді відбору Ліги Європи позмагається з чеською “Вікторією” Пльзень).

Читайте також:

Курйозний гол і важка травма: “Динамо” повторно розбило “Партизан” у відборі Ліги чемпіонів (відео)

Розгром у фіналі: визначився переможець “Турніру чотирьох” за місце в УПЛ (відео)

Футбольний турнір на Олімпіаді-2024: розклад і результати всіх матчів

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *