Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

“Динамо” зіграло внічию проти “Зальцбурга” та не вийшло до основної стадії Ліги чемпіонів (відео)


"Динамо" зіграло внічию проти "Зальцбурга" та не вийшло до основної стадії Ліги чемпіонів (відео)

"Зальцбург" – "Динамо" / Фото: x.com/FCRBS_en

"Біло-сині" виступатимуть в основному раунді Ліги Європи.

Київське “Динамо” зіграло внічию з австрійським “Зальцбургом” у матчі-відповіді раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок на “Ред Булл Арені” у місті Зальцбург завершився з рахунком 1:1.

У першій зустрічі, яка відбулася тиждень тому в польському Любліні, “Динамо” програло віцечемпіону Австрії з рахунком 0:2. Тож зі старту другого матчу команда Олександра Шовковського великими силами стала атакувати, щоб відіграти це відставання.

“Зальцбург” цим скористався і на 12-й хвилині провів результативний контрвипад. Адам Дагім з правого флангу змістився в центр, увійшов до штрафного та пробив у ближній кут.

На 29-й хвилині “біло-сині” зрівняли рахунок у матчі. Тарас Михавко з власної половини поля виконав закидання на хід Владиславу Ванату, а той з меж штрафного відправив м'яч у дальній кут.

Підопічні Шовковського продовжили грати першим номером і намагалися створювати моменти біля воріт суперника, однак забити ще не вдалося.

Огляд матчу “Зальцбург” – “Динамо”

Буде додано незабаром.

Таким чином, за сумою двох поєдинків “Зальцбург” виявився сильнішим з рахунком 3:1 та завоював путівку до основної стадії Ліги чемпіонів. “Динамо” ж гратиме в основному раунді Ліги Європи.

Читайте також:

Ребров оголосив склад збірної України на перші матчі в Лізі націй-2024/25: креативне відео

Бетіс – Кривбас: де дивитися і ставки букмекерів на матч-відповідь відбору Ліги конференцій

Один з найкращих голкіперів в історії Польщі оголосив про завершення кар'єри

tsn.ua

Exit mobile version