Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

“Динамо” у більшості вирвало нічию проти “Шахтаря” в напруженому матчі УПЛ (відео)


"Динамо" у більшості вирвало нічию проти "Шахтаря" в напруженому матчі УПЛ (відео)

"Динамо" – "Шахтар" / Фото: facebook.com/upl.ua.official

"Біло-сині" та "гірники" не зуміли визначити переможця у бойовому Класичному.

Київське “Динамо” та донецький “Шахтар” зіграли внічию в центральному матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського завершився з рахунком 1:1.

Перший тайм зустрічі минув без забитих голів і запам'ятався травмою захисника “біло-синіх” Дениса Попова, який потягнув задню поверхню стегна та був змушений залишити поле на 16-й хвилині. Його замінив Крістіан Біловар.

На старті другого тайму “гірники” повели в рахунку. Після подачі Георгія Судакова з кутового на 48-й хвилині Егіналду пробив головою – голкіпер киян Георгій Бущан здійснив сейв, але Артем Бондаренко з кількох метрів добив у ворота м'яч, який також зачепив на своєму шляху Валерія Бондаря.

На 60-й хвилині донеччани залишилися в меншості – Дмитро Криськів отримав пряму червону картку за те, що в центрі поля ззаду грубо влетів у підкаті в ноги Біловару.

Отримавши чисельну перевагу, підопічні Олександра Шовковського великими силами атакували в надії врятуватися від поразки. А команда Маріно Пушича відійшла в оборону та намагалася втримати переможний результат, але не впоралася з цим завданням.

На 87-й хвилині Олександр Караваєв на дальній стійці ударом злету замкнув подачу Владислава Дубінчака з лівого флангу та приніс “Динамо” нічию.

Огляд матчу “Динамо” – “Шахтар”

Буде додано незабаром.

tsn.ua

Exit mobile version