Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

“Динамо” обіграло “Зорю”, здобувши четверту перемогу поспіль на старті сезону УПЛ (відео)


"Динамо" обіграло "Зорю", здобувши четверту перемогу поспіль на старті сезону УПЛ (відео)

"Зоря" – "Динамо" / Фото: ФК "Зоря"

Команда Олександра Шовковського піднялася на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України.

“Динамо” перемогло “Зорю” в матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського завершився з рахунком 0:2.

Обидва голи “біло-сині” забили після перерви. На 67-й хвилині рахунок у зустрічі відкрив Віталій Буяльський, розстрілявши ворота після передачі Костянтина Вівчаренка з лівого флангу.

На 78-й хвилині підопічні Олександра Шовковського подвоїли свою перевагу – Максим Брагару з лівого флангу змістився в центр і точно пробив низом у дальній кут.

Огляд матчу “Зоря” – “Динамо”

Буде додано незабаром.

Для “Динамо” це четверта поспіль перемога на старті поточного сезону УПЛ. До цього “біло-сині” обіграли “Верес” (2:1), “Карпати” (3:1) та ЛНЗ (1:0).

Із 12 очками кияни піднялися на друге місце у турнірній таблиці та на один бал відстають від лідера “Олександрії”, яка зіграла на один матч більше. “Зоря” з 9 пунктами після шести поєдинків перебуває на шостій позиції.

У наступному турі УПЛ команда Шовковського 21 вересня прийме “Рух”. Перед цим “Динамо” 18 вересня в Києві зіграє з “Ворсклою” в перенесеному матчі 4-го туру чемпіонату України. “Зоря” 23 вересня у гостях зустрінеться з “Колосом” в рамках 7-го туру національної першості.

Читайте також:

“Чорноморець” із шедевром на останніх секундах вирвав перемогу над “Інгульцем” у матчі УПЛ (відео)

Аргентина – Україна: де дивитися і ставки букмекерів на матч чемпіонату світу-2024 з футзалу

Чемпіонат світу-2024 з футзалу: розклад і результати всіх матчів

tsn.ua

Exit mobile version