Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Болонья – Шахтар: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів


Болонья – Шахтар: де дивитися і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" Донецьк / Фото: Associated Press

Поєдинок відбудеться 18 вересня в Італії.

У середу, 18 вересня, донецький “Шахтар” зустрінеться з італійською “Болоньєю” в матчі першого туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25.

Поєдинок відбудеться на стадіоні “Ренато Даль-Ара” в італійській Болоньї. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

В оновленому форматі Ліги чемпіонів “гірники” виступатимуть в єдиній лізі, де зіграють проти восьми різних команд (чотири матчі вдома і чотири на виїзді).

Крім “Болоньї”, суперниками чинного чемпіона України стануть “Аталанта” (Італія), “Арсенал” Лондон (Англія), “Янг Бойз” (Швейцарія), ПСВ (Нідерланди), “Баварія” (Німеччина), “Брест” (Франція) та “Боруссія” Дортмунд (Німеччина).

Де дивитися матч Болонья – Шахтар

В Україні поєдинок “Болонья” – “Шахтар” у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Текстова онлайн-трансляція матчу “Болонья” – “Шахтар” буде доступна на нашому сайті.

Прогнози букмекерів на матч Болонья – Шахтар

Букмекери очевидним фаворитом поєдинку вважають представника Серії А. На перемогу “Болоньї” можна поставити з коефіцієнтом 1,91. Нічия – 3,55. Виграш “Шахтаря” – 4,45.

Згідно з новим регламентом, вісім найкращих команд основної стадії Ліги чемпіонів напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від 9-го до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Решта завершать виступи в єврокубках.

Починаючи з 1/8 фіналу, плейоф Ліги чемпіонів відбуватиметься за тою ж схемою, що й раніше – у форматі двоматчевих протистоянь (вдома та в гостях). Фінал турніру складатиметься з одного поєдинку.

Читайте також:

Став відомий розклад усіх матчів “Шахтаря” в основному раунді Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів: результати жеребкування основної стадії

Став відомий розклад матчів “Динамо” в основному раунді Ліги Європи

tsn.ua

Exit mobile version