Берінчик – Наваррете: боксери провели зважування та дуель поглядів перед чемпіонським боєм (відео)


Берінчик – Наваррете: боксери провели зважування та дуель поглядів перед чемпіонським боєм (відео)

Берінчик – Наваррете / Фото: instagram.com/toprank

Українець та мексиканець показали майже ідентичну вагу.

Український боксер Денис Берінчик та мексиканець Емануель Наваррете пройшли процедуру зважування перед боєм за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Боксери показали майже однакову вагу. Вага Берінчика склала 61,14 кг, а Наваррете – 61,24 кг.

Після зважування українець та мексиканець провели фінальну дуель поглядів. Суперники нетривалий час подивилися один одному в очі, після чого потисли руки.

Поєдинок Берінчик – Наваррете відбудеться у ніч проти 19 травня в американському Сан-Дієго. Очікується, що бій розпочнеться не раніше 7:00 ранку за київським часом.

У своєму останньому бою Берінчик наприкінці серпня 2023 року в андеркарді поєдинку між Олександром Усиком і Даніелем Дюбуа одноголосним рішенням суддів переміг шведа Ентоні Їгіта та увосьме захистив титул WBO International у легкій вазі, яким володіє від 2018 року.

Наваррете востаннє виходив у ринг у листопаді 2023-го, коли завершив унічию поєдинок з бразильцем Робсоном Консейсао і зберіг титул WBO у другій напівлегкій вазі.

На рахунку 36-річного Берінчика 18 перемог (9 – нокаутом) у 18 поєдинках на професійному рингу. У послужному списку 29-річного Наваррете 40 поєдинків: 38 перемог (31 – нокаутом), одна поразка та одна нічия.

Емануель ставав чемпіоном світу за версією WBO у трьох дивізіонах: другому найлегшому (2018-2020), напівлегкому (2020-2023) та другому напівлегкому (володіє поясом від 2023-го).

Нагадаємо, 12 травня українець Василь Ломаченко яскраво нокаутував австралійця Джорджа Камбососа та завоював вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

Читайте також:

Берінчик – Наваррете: де та коли дивитися титульний бій

Нагадав про війну в Україні: Берінчик увімкнув сирену на пресконференції перед титульним боєм (відео)

Усик – Ф'юрі: онлайн-трансляція бою за звання абсолютного чемпіона світу

tsn.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *