Зеленський розповів, за рахунок чого Україна може отримати гарантований захист від війни

Зеленський розповів, за рахунок чого Україна може отримати гарантований захист від війни

Зеленський розповів, за рахунок чого будуть досягнуті гарантії миру / фото president.gov.ua

Справедливий мир в Україні можливий лише на основі міжнародного права і без будь-якої торгівлі суверенітетом чи українськими територіями.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозвернені. “Все, що зазначено в Плані абсолютно реально для наших партнерів. Є у світі цей ресурс, ресурс посилення, який дозволить рухатись вперед за “формулою миру”. Саме в цьому наша мета– гарантувати Україні надійний мир, тривалу безпеку”, – пояснив президент.

Він додав, що це спрацює виключно на основі міжнародного права і “без будь-якої торгівлі суверенітетом чи територіями”.

Відео дня

Зеленський зауважив, що Україні потрібен мир справжній та гарантований захист від війни.

“Це можливо на сильних позиціях, тільки тоді, коли і наш народ і партнери дійсно об’єднані. Саме для цього ми працюємо”, – сказав глава держави.

Зеленський додав, що триває робота української команди з командами пратнерів для підготовки “Рамштайну”. “Тиждень може стати позитивним для нашого захисту та бачення того, як повинна закінчитися війна. Ми все для цього зробимо, на 100% зробимо ефективно”, – висловив упевненість президент.

Закінчення війни в Україні 

Війна в Україні може закінчитися на домовленостях, що Україна отримає  гарантії безпеки, а РФ збереже контроль над окупованою українською територією. Такий сценарій дедалі частіше обговорюють не тільки західні, але й українські офіційні особи, повідомило видання Financial Times. 

www.unian.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *