Site icon Новини

Ти мав секс з порнозіркою, поки твоя дружина була вагітна, — Байден Трампу під час дебатів про Україну

 Під час дебатів Байден і Трамп зіштовхнулися щодо війни Росії проти України.
Під час дебатів Байден і Трамп зіштовхнулися щодо війни Росії проти України. Фото: MSNBC

Під час дебатів між президентом США Джо Байденом і колишнім президентом Дональдом Трампом спалахнула гостра дискусія. Серед актуальних тем була і перепалка щодо війни Росії проти України, повідомляє FBC з посиланням на офіційні дебати політиків.

Трамп заявив, що якби він був президентом, Путін ніколи б не вторгнувся в Україну. Він також пообіцяв «закінчити війну в Україні» ще до своєї інавгурації, якщо виграє вибори, і наголосив, що зробив би так, щоб Зеленський і Путін порозумілися. Трамп висловив обурення з приводу того, що Зеленський повертається із США з мільярдами доларів допомоги, заявивши, що «це треба припинити». Він також розкритикував Байдена за хаос у виведенні військ з Афганістану, стверджуючи, що це стало причиною агресії Путіна проти України.

Байден відповів, назвавши Путіна військовим злочинцем і різко засудив Трампа за його висловлювання щодо НАТО. Байден наголосив на важливості альянсів і підкреслив, що Путін не зупиниться на агресії проти України, згадавши Польщу, Білорусь та інші країни НАТО.

Пізніше під час дебатів Трамп заявив, що Байден веде США до третьої світової війни і через «погану позицію» Байдена «Україна не виграє війну». Обидва кандидати обмінялися різкими заявами і звинуваченнями, підкресливши свої кардинально різні підходи до зовнішньої політики і війни в Україні.

Байден також неочікувано назвав Трампа невдахою і звинуватив в тому, що той займався сексом із порнозіркою, поки його дружина була вагітна. Трамп сказав, що такого не було.

Ключові заяви Джо Байдена

Ключові заяви Дональда Трампа

Реакції аналітиків

Дебати показали глибокі розбіжності між кандидатами щодо ключових питань зовнішньої політики, особливо стосовно війни в Україні та відносин з Росією.

Exit mobile version