“Радикала” Олега Ляшка призначено комбатом

"Радикала" Олега Ляшка призначено комбатом

Олег Ляшко став комбатом / фото facebook.com/O.Liashko

Народного депутата, лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка, який зараз служить у лавах ЗСУ, призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади. Призначення Ляшка підтвердив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ Денис Ярославський.

"Радикала" Олега Ляшка призначено комбатом

скріншот

“Як вам таке просування по службі – лейтенант Ляшко О.В. (Потрібно віддати належне іноді приїжджав на ксп і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада)”, – написав він.

При цьому він зазначив, що його “починає турбувати те, що відбувається”, адже є хлопці, які “всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди”.

Відео дня

14 жовтня у соцмережах розповсюдився документ, у якому говорится, що 11 жовтня Олега Ляшка було призначено командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

"Радикала" Олега Ляшка призначено комбатом

у соцмережах розповсюдилось фото призначення Ляшка комбатом

Інформацію про призначення Ляшка також підтвердив “Українській правді” пресофіцер 63 бригади Ростислав Ящишин .

Народні депутати і війна

Раніше очільник фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що депутати фракції готові поїхати на фронт, але за однієї умови – лише після того, як так вчинять члени “Європейської Солідарності”.

Раніше нардеп Микита Потураєв підтримав облаву на військовозобов’язаних на концерті “Океану Ельзи”, заявивши, що не вважає це загрозою для української економіки чи культури.

www.unian.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *