Дубінському оновили підозру в держзраді за критику премій керівництву “Нафтогазу”

Дубінському оновили підозру в держзраді за критику премій керівництву "Нафтогазу"

Олександр Дубінський / фото – кадр із відео

Народний депутат Олександр Дубінський заявив, щойому оновили підозру в державній зраді.

Про це нардеп заявив у своєму телеграм-каналі. За його словами, нові звинувачення пов’язані з йогопублікаціями в телеграм-каналі Dubinsky.pro. 

Серед нових звинувачень — матеріали про мільйонні премії голови “Нафтогазу” Андрія Коболєва. Дубінському інкримінують державну зраду за те, що він критикував ці премії, хоча НАБУ наразі розслідує виплати Коболєву, зокрема 229 мільйонів гривень, отриманих за перемогу в Стокгольмському арбітражі.

Відео дня

Також у підозрі зазначено, що публікації Дубінського про Коболєва та Андрія Фаворова, зокрема їхню участь у газових оборудках, також інкримінуються йому як частина звинувачень у державній зраді. Варто зазначити, що в 2022 році Державне бюро розслідувань проводило обшуки у Коболєва в рамках розслідування щодо махінацій на газовому ринку, які могли призвести до значних збитків для держави.

Також Дубінському інкримінують заяви після публікації “плівок Байдена-Порошенка”, де він звинуватив Порошенка в державній зраді. Після публікації цих плівок Офіс генерального прокурора відкрив справу проти Порошенка за держзраду, проте, публікації про це використовуються проти самого Дубінського.

Олександр Дубінський вже 10 місяців перебуває у СІЗО і неодноразово заявляв, що слідчі дії з ним не проводяться.

www.unian.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *