Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

Зеленський розповів про пошук коштів для підтримки армії та економіки

“Міністри шукатимуть альтернативні рішення, без тиску на «білий» бізнес”, – заявив глава держави.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський провів нараду з урядовцями та представниками Верховної Ради щодо пошуку коштів для підтримки армії та економіки.

Як розповів глава держави у вечірньому відеозверненні 21 серпня, усі деталі представить уряд, коли відповідні проєкти рішень будуть підготовлені. 

“Але вже можна сказати, що домовилися з урядом: міністри шукатимуть альтернативні рішення, без тиску на «білий» бізнес. А також домовилися про додаткові державні кроки щодо детінізації”, – додав президент.

Чому підвищення ставки ПДВ є контрпродуктивним

Зеленський також сказав, що на нараді йшлося про роботу з партнерами щодо наближення реальних рішень про обіцяні 50 мільярдів доларів від заморожених російських активів. 

“Багато було вже політичних заяв від партнерів. Багато й зараз звучить щодо цього. Але нам потрібен реальний механізм. Потрібно, щоб кошти від активів агресора працювали на реальну допомогу захисту від агресора – щоб все це працювало заради України й українців уже найближчими місяцями. Занадто довго тривають відповідні дискусії, і нарешті потрібні рішення”, – наголосив глава держави.

lb.ua

Exit mobile version