Завтра графіки відключень застосовуватимуть впродовж всієї доби (доповнено)

Київ, Київська область, Одещина, Донеччина, Дніпропетровщина може застосовуватись світло-сіра зона відключень.

Завтра графіки відключень застосовуватимуть впродовж всієї доби (доповнено)

У суботу, 6 липня, графіки відключень застосовуватимуть впродовж всієї доби. Також у ДТЕК попередили про застосування світло-сірої зони відключень у кількох областях.

Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК в Telegram.

“За вказівкою “Укренерго” графіки відключень завтра будуть застосовуватись впродовж всієї доби. Київ, Київська область, Одещина, Донеччина, Дніпропетровщина: у вечірні години відключення можуть відбуватись в світло-сірій зоні”, — ідеться у повідомленні.

В “Укренерго” додали, що 6 липня з 17:00 до 22:00 будуть задіяні три черги графіків відключень. У решту годин – дві черги. Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується.

  • З 9 по 24 липня, за повідомлення “Укренерго”, в усіх областях будуть змінені графіки відключень. В кожній області в один із днів протягом цих двох тижнів не буде обмежень.
  • Раніше Зеленський повідомив, що Кабінет міністрів найближчим часом представить програми, які допоможуть українцям під час дефіциту електрики та щодо стабілізації мобільного зв’язку.
  • Раніше голова Укренерго розповів, що на зростання тривалості відключень упродовж останніх днів вплинули одночасно декілька факторів. Як повідомлялося, останнім часом обленерго змушені відключати по три черги одночасно.

lb.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *