Укренерго заявило, що перед зимою накопичило трикратний запас ремонтного обладнання

В компанії кажуть, що в цю зиму готові, як ніколи, до всіх можливих сценаріїв.

Укренерго заявило, що перед зимою накопичило трикратний запас ремонтного обладнання

Олексій Брехт

У рамках підготовки до зими Укренерго накопичило трикратний, порівняно з нормативним, запас ремонтного обладнання, повідомила пресслужба компанії.

“Ми маємо повний спектр відповідного силового електротехнічного обладнання, маємо резервний аварійний парк трансформаторів. Ми, напевно, в цю зиму готові, як ніколи, до всіх можливих сценаріїв – так, щоб належним чином на них реагувати”, – зазначив т.в.о. голови правління компанії Олексій Брехт під час форуму “Енергія бізнесу 2024”.

Також Брехт розповів, що накопичений співробітниками компанії досвід в рази прискорив терміни відновлення пошкодженого устаткування.

Мерщій будувати: чому держава лише тепер береться за захист атомних станцій

“Під час останньої масованої ракетної атаки були удари по чотирьох наших підстанціях 750 кВ. І ми відновили їхню роботу в повному обсязі за 13 днів. Це завдяки тому, що ми маємо парк обладнання, фахову команду людей, які готові прийти і почати виконувати цю роботу. І у нас є все необхідне майже на об’єкті, який має відновлюватись – від цього дуже сильно залежить, скільки часу знадобиться. Ми навчились за три тижні встановлювати автотрансформатор, перевозячи його з іншого регіону. За три тижні, повірте, цього ніхто ніколи в житті не робив. Ми встановлюємо рекорди, на які зараз можуть рівнятися наші колеги”, – сказав Олексій Брехт.

lb.ua

Share

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *