Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

До АРМА передали 30 млн грн, арештованих у справі про підробки висновків МСЕК

На ці гроші надалі планують купити військові облігації.

Фото ілюстративне

Рішенням районного суду Запоріжжя до Агентства із розшуку та менеджменту активів надійшли 30 млн гривень, які арештували у справі про підробки висновків МСЕК.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби АРМА.

“За рішенням районного суду м. Запоріжжя, працівники Південно-східного міжрегіонального територіального управління АРМА прийняли в управління арештовані кошти на загальну суму понад 30 млн грн. Агентство з розшуку та менеджменту активів вже здійснює заходи щодо зарахування отриманих коштів на свій депозитний рахунок”, – зазначили у Агентстві. 

Активи були арештовані та визнані речовими доказами у межах досудового розслідування у справі щодо підробки висновків Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) при встановленні груп інвалідності.

Йдеться, зокрема, про:

Надалі АРМА планує використати ці кошти для закупівлі військових облігацій. Це сприятиме посиленню обороноздатності України та наповненню державного бюджету.

У квітні Верховна Рада дозволила АРМА управляти арештованими коштами в іноземній валюті. Відтоді Нацагентство може на арештовані кошти у валюті купувати військові облігації.

lb.ua

Exit mobile version