Site icon Новини України ФБК Перший Діловий Первый Деловой

АРМА оголосило про продаж арештованого алкоголю на понад 14 млн гривень

Також серед виставлених лотів – гербіциди на 3 млн грн.

Прозорро.Продажі

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило про початок реалізації арештованих активів на загальну суму понад 17 млн грн. Серед виставлених лотів – алкогольна продукція оцінена в 14,2 млн грн та гербіциди оцінені майже в 3 млн грн.

Про це повідомила пресслужба агентства та видання Liga.net.

Для забезпечення ефективної реалізації активів АРМА розбило загальний обсяг арештованого алкоголю на менші лоти: 

Реалізація на Прозорро.Продажі відбувається через трираундовий англійський аукціон. 

Учасники не бачать ставок інших. Електронна система відсортує ставки від найменшої до найбільшої. Той, хто зробить найвищу ставку, отримає право останнього ходу в кожному раунді торгів, що дасть кращі шанси виграти.

Всі бажаючі можуть взяти участь в електронному аукціоні і позмагатися за можливість стати власником цих активів. 

Як пише видання Liga.net, це – алкоголь із Польщі та Італії, що зберігається на складах у селі Солонка Львівської області.

Найдорожчий лот складається зі 163 268 пляшок настоянки Żubrówka і лікерної настоянки Soplica.Другий лот – 76 140 пляшок горілки Żubrówka. Ці аукціони заплановані на 2 жовтня.Третій лот – 14 646 пляшок Sincero Fragolino Rosato та Sincero Fragolino Roso планують продати 23 вересня. 

Партія алкоголю, виявлена на складах у Солонці, належить ТОВ “Руст Україна”. За даними видання, кінцевим бенефіціарним власником ТОВ “Руст Україна” є російський горілчаний магнат і власник холдингу “Російський стандарт” Рустам Таріко.

lb.ua

Exit mobile version